Efter transplantationen – min andra födelsedag

Bild av abstrakt landskap
©Viveka Thalin

Jag är psykodramaregissör, och pedagog som skriver, målar komponerar musik och fotograferar. För 8 år sedan började en helt ny resa, efter en levertransplantation. Ett totalt nytt liv startade. Dofterna, naturens skiftningar och alla möten, fick livspulsen att slå igen, kände lycka och tacksamhet.

Naturen, som jag alltid söker mig till, ger mig kunskap, ro. Förutom det är den genuin äkta och vacker. Där blir jag helt mig själv! Jag vill inte försköna verkligheten, men göra den vacker, precis som den är.
Förmågan att skapa startade på en liten bondgård i Jämtland, med djur, natur och ett liv i sammanhang. Resan därifrån har varit under stor glädje men också med mycket sorg. Har jobbat med barn som lärare och med vuxna i en konstterapi. Vad jag än har varit har musik ord och bild, följt mig och i naturen har jag alltid funnit tröst.

Nu går jag helt min egen väg och vill du möta mig så säg till. I ögonblicket finns vi och det som händer nu är inte detsamma i morgon. Jag är inte här för att jämföra mig med Dig! Låt oss mötas och dela med av varandras liv och ha kul tillsammans.

Mina livsmotton har blivit: Var sann mot dig själv.
Never, never give up!

Min hemsida
Min musik
Min YouTube-kanal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *